| Ruskær Jagtforening | Munklinde & Omegns Jagtforening.

Enkeltmandsjagt på foreningsarealerne.

Enkeltmandsjagt er 4 mand og 2 hunde, der har rådighed over omr. vest eller øst en hel jagtdag for kun 1500 kr. Der er fri afskydning af småvildt (dog ikke agerhøns). Der må også nedlægges et stykke råvildt pr. jagt. Nedlægger du råvildt, koster det 500 kr. for et voksent dyr, og 300 kr for et lam. (afregnes efter jagten hvis dyr nedlægges). Den som Køber jagten skal være medlem af enten Munklinde- eller Ruskær Jagtforening, og skal selv være med på jagten.
Lodtrækning afholdes torsdag den 3 september kl. 19:00 på Flugtskydningsbanen i Ruskær. Hvis du ikke kan deltage i lodtrækningen, kan du blive ringet op når du trækkes. Svarer du ikke når vi ringer, trækker vi en ny.
For at lodtrækningen skal blive så retfærdig som muligt, kan kun en person fra et 4 mands hold tilmelde sig lodtrækningen: Her datoer - datoer i 2021 er endnu ikke godkendt af forsvaret
 
 
4 mandsjagt 10. OKT øst
4 mandsjagt 24. OKT vest
4 mandsjagt 8. NOV vest
4 mandsjagt 28. NOV øst
4 mandsjagt 5. DEC øst
4 mandsjagt 19. DEC vest
4 mandsjagt 3. JAN 2021 vest (Foreløbig Dato)
4 mandsjagt 9. JAN 2021 øst (Foreløbig Dato)
4 mandsjagt 17. JAN 2021 øst (Foreløbig Dato)
Navn:
E-mail
Medlemskab:
Telefon:
Jeg ønsker at deltage i:
 
Herunder kan du skrive en besked/spørgsmål til Jagtudvalget - f.eks. om du ønsker at blive ringet op i forbindelse med et krævet medlemskab. Så hører du fra os snarest.
Du skal godkende, at vi må opbevare de oplysninger du har givet i forbindelse med denne tilmelding.
Klik her for at godkende (læs her hvad vi gemmer)

Venlig hilsen
Jagtudvalget

Klik her for at komme til Jagtudvalgets webside